2007/05/12

vasalt ing boxolt cipő

Szóval a minap felháborodott a média az ifjúság dohányzási szokásain - nem mintha az állam nem kaszálna óriási zsetont ezen, ami persze aztán mégiscsak a média közeli honpolgárok zsebében landol. Ez már más tészta. Na és az is, hogy az Örsön a 31es buszra várva amint az megáll reklám irányul felém. Mert 18 alatt alig járnak busszal és a szerencsejáték a legjobb, amit tehet az ember. Na de sebaj a békávénak is kell a pénz.
A minap igazán úgy szabályosan felkúrták az agyamat. Aztán más se hiányzott mint találkozni bébimmel - féltem, hogy ebből csúfos végkifejlet lesz. És most húzd ki magad és emeld fel a tekinteted kedves olvasó - mert nem az lett! (A világ megmenekült.) Szóval jelentem ilyen jótékony hatással kevés dolog van rám az adott felfokozott idegi állapotban. Jó, ha tudom, hogy van kihez fordulni és tudok hinni benne, hogy Ő tud segíteni. A kétségem mind eloszlott. Köszi! KösziKöszi.
Aztán elmentünk a Szabadság híd budai lábánál található sziklatemplomba ajánlom figyelmedbe. Az egy szép hely és nyáron kifejezetten jó a klíma odabent és talán megérint a szféra is ami odabent szunnyad. Ez így rendben van!

Nincsenek megjegyzések: