2005/06/01

az utca legjobb kocsmája

Már megint kurva türelmetlen vagyok. Miért, nem tudom. Lehet mostanában keveset iszom. Semmi közöm semmihez, a dolgok csak ugy törtennek. Paff! Azt szétloccsan az agyad. Nem hiszem, hogy komolyan gondoltam ezt a megszületés dolgot. Mert szarvas hibának gondolom, annyi szent. Na meg, amit most csinalok! Egy jó nagy rakás szar. Ettöl a kurva irc-től nem tudok ékezettel gepelni, azt könnyebben megtanulja az ember, mint ékezetekkel írni. Az agyam meg nem áll át olyan könnyen. Sebaj, mindjár vége! Itt szívok, mint mindig. Ha veletlenül jó szandék vezérelne és nem a lustaságom, akkor sem jutok semmire. Előre biztos nem! Kurva MySql szerver. A buzi azt mondja, itt vannak a parancsok. De azt kurvára nem mondja, hogy hol a faszomba futtassam őket.
Miért van az, hogy az egész világ meg mindenki bekaphatja a faszom?
- Egy hete kezdődött. Épp egy eszlős csápoló...
Hát bizony! Ezek az igazi problémák. Elhiszem, hogy ez lófasz. De amikor csak szívsz és kapod, mint a torkosborz, ami a csövön kifér, akkor nem igazán jut a közeledbe a hír, miszerint élnek rajtad kívűl mások is a Földön és nekik sokkal szarabb. Ja meg a kurva agyam az sem mindig előny. Amikor kéne, akkor semmit sem ér, a suliban hülyének tartanak. Sebaj, már nem tart sokáig. Itt ülök ezelött a szájbakurt gép elött és nevet rajtam, hogy megint szopathat. Ami nem baj, mert az a dolga, de minek járok iskolába... Teljesen felesleges minden, ami arra irányul, hogy ne ilyen legyek. Világ életemben lamer voltam - most, hogy papírom lesz róla, ugyanúgy csak szívni fogok. Egy kibaszott megkeseredett geci lettem. Be kell, hogy valljam! Kösz Niki jól kibasztál velem. Sebaj, már biztos nem tart sokáig! Komolyan ez az örök vesződés, küzdelem. Ne ez az amit, hogyha vesztes vagy tök feleslegesnek atrtasz. De, hogy magyarázod meg a szüleidnek, hogy bocsi ősök ezt jól elbasztátok. Ilyet egyszerüen nem tehet az ember. Hallgatom a Metallica teljes discografiát és a Load lemezhez elérve elösször fordult meg a fejemben, hogy számot kéne léptetni. A faszér kell az ember gyerekkorát elbaszni. Kurva zenészek! Az egyik kinyírja magát. A másik elfelejt zenélni. Aztán mardsz egy ősküvület, olyan zenéket hallgatsz, mint apád és tökre élvezed. Csak éppen nincs egy korodbeli arc sem, aki megértene. Mindegy az a 'rossz hely, rossz idő esete' fókusz kérdése az egész. Szóval jól utálom azt amit csinálok, mert úgy érzem, csak azér van, hogy minden pillanatban tudjak róla, hogy egy béna fasz vagyok. Aztán ezt kedvem lenne megtorolni. Hát ez van. Persze sokan vanak akik tudják a válszokat a kérdéseimre, de ők is emberek és a faszuk kivan a lamerségemmel - amit megértek. Szóval továbbra sem fog történni semmi. Legfeljebb kajálok! Azt utánna, úgy érzem, hogy milyen jó lenne elmenni dumálni az alagutba.
Alagút Söröző - az utca legjobb kocsmája...
De nem megyek, mert nem teheti mindig azt az ember, amit szeretne. Ez van. Na végre újra nevetni tudok csak magamon, ez az a szint, amikor jó. Így minden ok! Szertlek blogom, mert ha beléd írok, akkor addig írok, amig fel nem kiálltok "Szánalmas" és egy jót mosolygok az egészen...

Nincsenek megjegyzések: